POLÍTICA DE GALETES

El lloc web utilitza un analitzador de trànsit que empra petits fitxers d’informació anomenats i coneguts com a “galetes” que el servidor envia a l’ordinador de qui accedeix a la pàgina web per al correcte funcionament i visualització dels llocs web per part de l’usuari, així com la recollida de dades estadístiques sobre l’ús i navegació pel nostre lloc web. Podem recopilar informació sobre el seu ordinador, inclòs en el seu cas, la seva adreça d’IP, sistema operatiu i tipus de navegador. Les galetes contenen informació que es transfereix al disc dur del seu ordinador. Les galetes també ens ajuden a millorar el nostre lloc web i a prestar un servei millor i més personalitzat. En concret, ens permeten:

Fer una estimació sobre nombres i patrons d’ús. Emmagatzemar informació sobre les seves preferències i personalitzar el nostre lloc web d’acord amb els seus interessos individuals. Accelerar les seves cerques. Reconèixer-lo quan torni de nou al nostre lloc. ACCEPTACIÓ I/O REBUIG DE LA POLÍTICA DE GALETES

Aquest lloc web mostra informació sobre la seva Política de Galetes a la part inferior o superior del portal en cada inici de sessió amb l’objectiu que vostè sigui conscient i informat d’això. Pot vostè acceptar la instal·lació de les galetes en el seu navegador web mitjançant una acció afirmativa i positiva. També pot vostè rebutjar l’ús de galetes mitjançant la selecció de negar-se a la instal·lació i el seu ús en el seu navegador. No obstant això, ha de saber que si ho fa pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat d’aquest lloc web. Aquest lloc web realitza tractament d’informació sobre vostè per Google. A aquests efectes, s’informa que Google Inc. té la consideració de “port segur” quant a la normativa de protecció de dades personals. L’Usuari ha de donar el seu prèvi consentiment, llevat indicació en contrari, a l’ús de “galetes” i autoritza també els seguiments de la seva IP durant la navegació en el lloc web. Tret que hagi ajustat la configuració del seu navegador web de manera que rebutgi galetes, el nostre sistema produirà galetes quan es connecti al nostre lloc. Seguint les directrius europees de la normativa de protecció de dades que poden veure’s afectats per l’ús de galetes, els diferents navegadors d’Internet compten amb eines de configuració perquè l’Usuari, si ho desitja, pugui desactivar i/o eliminar aquestes galetes o bé activar en el seu navegador el mode de navegació privada. Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-ininternetexplorer-9

Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-web

Safari: https://support.apple.com/kb/ph5042?locale=es_ES

¿QUINES GALETES UTILITZEM I PER A QUÈ?

A continuació, es presenta una explicació més detallada de cada tipus de galeta, temporalitat, titularitat, finalitat i dominis:

Google Analytics és un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware la qual oficina principal està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA94043, Estats Units (“Google”): Google Analytics usa les següents galetes: _ga, _gat, _gid, i altres possibles galetes a carregar pel servei de monitorització de visites de Google.

Serveixen per:

Fer una estimació sobre nombres i patrons d’ús. Emmagatzemar informació sobre les seves preferències i personalitzar el nostre lloc web d’acord amb els seus interessos individuals. Accelerar les seves cerques. Reconèixer-lo quan torni de nou al nostre lloc. Generar un identificador d’usuari únic, que és el que s’utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari, així com la data de la primera i l’última vegada que va visitar la web. Registrar la data i hora d’accés a qualsevol de les pàgines del Lloc. Comprovar la necessitat de mantenir la sessió d’un usuari oberta o crear una nova. Identificar la sessió de l’usuari, per recollir la ubicació geogràfica aproximada de l’ordinador que accedeix al Lloc amb efectes estadístics. Poden ser tant temporals com persistents.

632749441