Avis legal

INTRODUCCIÓ: El present document té com a finalitat establir i regular les normes d’ús d’aquest portal web, entenent per aquest totes les pàgines i els seus continguts, propietat de David García Martínez. La utilització del portal web atorga la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquest avís Legal. L’usuari es compromet a llegir atentament aquest avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el nostre portal web, ja que aquest i les seves condicions d’ús recollides en aquest avís Legal poden sofrir modificacions.

DADES IDENTIFICATIVES: En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació, es reflecteixen les següents dades:

Razó social: David García Martínez NIF: 40871435V

Domicili: Carrer Saragossa, 10, 17003 Girona, Espagne Telèfon: 934104755 Correu electrònic: info@lampistagirona.net Nom del domini: lampistagirona.net

USUÀRIES I USUARIS: L’accés i ús d’aquest portal, atorga la condició d’USUÀRIA/O, que accepta, des d’aquest accés i ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. Les citades Condicions seran d’aplicació independentment de les Condicions Generals de Contractació que en el seu cas resultin d’obligat compliment.

ÚS DEL PORTAL: Proporciona l’accés a diverses informacions sobre la nostra entitat, apartats de contacte, hiperenllaços a xarxes socials, en endavant continguts pertanyents a David García Martínez, o als seus llicenciadors, als quals l’usuària o l’usuari pugui tenir accés. L’usuària o l’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús del portal. Aquesta responsabilitat s’estén al registre que fos necessari per accedir a determinats serveis o continguts, o bé per possibilitar la resposta en relació amb les seves consultes als apartats de contacte d’aquesta pàgina web, etc. En aquest registre l’usuària o l’usuari serà responsable de proporcionar informació verídica i lícita.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL: David García Martínez, per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu: imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.). Tots els drets reservats. En virtut del disposat als articles 8 i 32.2, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de David García Martínez. En cap moment, tret de manifestació expressa del contrari, l’accés, navegació o utilització del lloc Web o dels seus continguts atorga a l’usuària o a l’usuari dret algun sobre signes distintius en ell inclosos. L’usuària o l’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de David García Martínez. En el cas que l’usuària o l’usuari enviï informació de qualsevol tipus a David García Martínez a través de qualsevol dels canals habilitats per a això dins del nostre portal web, l’usuària o l’usuari declara, garanteix i accepta que té dret a fer-ho amb total llibertat, que aquesta informació no infringeix cap dret de propietat intel·lectual, industrial, o qualssevol altres drets de terces persones, i que aquesta informació no té caràcter confidencial ni és perjudicial per a terceres persones.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT: En aquest Lloc es poden publicar continguts i comentaris aportats per terceres persones. David García Martínez no respon de la veracitat i exactitud dels mateixos, quedant exempt de qualsevol responsabilitat amb els usuaris i amb les usuàries que facin ús d’ells. David García Martínez es reserva el dret de modificar el contingut del Lloc sense previ avís i sense cap tipus de limitació. Així mateix, declina qualsevol responsabilitat pels eventuals danys i perjudicis que puguin ocasionar-se per la falta de disponibilitat o continuïtat d’aquest lloc i dels serveis que s’ofereixen en ell. Tampoc podem garantir l’absència de virus ni d’altres elements en la Web que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic. David García Martínez declina qualsevol responsabilitat pels serveis i informació que es presti en altres llocs enllaçats amb aquest, ja que no controla ni exerceix cap tipus de supervisió en Llocs Webs de terceres persones. Aconsellem a les usuàries i als usuaris dels mateixos que actuïn amb prudència i que consultin les eventuals condicions legals que s’exposin en aquestes Webs. Així mateix, els Usuaris/es que remetin qualsevol tipus d’informació s’asseguraran que la mateixa sigui verídica i que no vulneri cap dret de terceres persones ni la legalitat vigent. Si vostè creu que qualsevol contingut o informació d’aquest Lloc vulnera un dret legítim o la legalitat vigent li estarem molt agraïts que es posés en contacte amb nosaltres a través dels mitjans que consideri oportuns bé a l’adreça de correu electrònic info@lampistagirona.net o en el següent número de telèfon 934104755 perquè puguem prendre les mesures oportunes.

MODIFICACIONS: David García Martínez es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en el seu portal.

ENLLAÇOS: En el cas que en nom del domini es posessin en funcionament enllaços o hipervínculs que recloguessin en altres llocs d’Internet David García Martínez no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas David García Martínez assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervínculs o altres llocs d’Internet. Igualment, la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades. L’usuària o l’usuari reconeix i accepta que David García Martínez no serà responsable de les pèrdues o danys en què l’usuària o l’usuari pugui incórrer a conseqüència de la disponibilitat dels esmentats llocs web o recursos externs, o a conseqüència de la credibilitat que atorgui a la exhaustivitat, precisió o existència de qualsevol tipus de publicitat, productes o altres materials oferts a través d’aquest lloc web o altres recursos.

QUEIXES I RECLAMACIONS

La teva satisfacció amb el servei prestat és la principal preocupació de David García Martínez. Per a això, posem a la seva disposició el formulari situat a “Contacte” o la possibilitat de dirigir-se a David García Martínez en la següent informació de contacte:

Adreça: Carrer Saragossa, 10, 17003 Girona, Espagne Telèfon: 934104755

Adreça correu electrònic: info@flampistagirona.net Com funciona? Una vegada que rebem la teva queixa o reclamació, podrem sol·licitar-te noves aclaracions en cas de necessitar-les. La teva reclamació serà tractada amb la màxima celeritat possible i, en qualsevol cas, dins del termini màxim de 30 dies des de la seva recepció. Una vegada resolta, t’informarem de la decisió presa a través del mitjà que hagis indicat per a aquesta finalitat.

El document proporcionat detalla les condicions legals associades amb l’ús del portal web de David García Martínez, identificat amb el NIF 40871435V i situat a Carrer Saragossa, 10, 17003 Girona, Espagne. Es descriuen les obligacions i responsabilitats dels usuaris, així com els drets de propietat intel·lectual i les restriccions d’ús dels continguts disponibles en el lloc web lampistagirona.net.

Entre els punts clau, es destaca que l’accés i ús del portal atorga la condició d’usuari, subjecte a l’acceptació de les condicions d’ús i possibles modificacions futures. S’insisteix en la importància de la veracitat de la informació facilitada pels usuaris i es reserva el dret de modificar, sense avís previ, els continguts del portal. També es fa èmfasi en la protecció de la propietat intel·lectual i industrial, prohibint-se la reproducció, distribució o comunicació pública dels continguts sense autorització.

Es declina qualsevol responsabilitat per danys derivats de l’ús del portal, l’absència de virus, o els continguts de tercers enllaçats des del lloc web. Es menciona la possibilitat de realitzar queixes i reclamacions a través de les dades de contacte proporcionades, comprometent-se a una resposta dins de 30 dies.

En resum, el document estableix un marc legal per a l’ús del portal web de David García Martínez, protegint els seus drets i definint les responsabilitats dels usuaris per assegurar una experiència segura i respectuosa amb la propietat intel·lectual.

632749441